Grönt är skönt

Har hört lite varstans att man ska dricka sina grönsaker istället för att äta dom. På så sätt så får man i sig mer grönsaker och boostar sitt imunförsvar med allahanda nyttigheter. Det ska vara bra för magen och tarmarna, helt enkelt en ordentlig hälsokur och bra för viktminskning. Min enda oro är jag ska börja skifta färg till en mer grönaktig ton, sådär lite hulkliknande. Eftersom det sägs att man blir fet av fett så måste man ju bli grön av grönsaker, eller hur…

Har inhandlat en  Wilfa blender BL-1200 för att kunna göra mina smoothies eftersom min gamla blender gick upp i rök. Har gjort två testdrinkar i helgen och eftersom jag är urusel på att följa recept så googlade jag lite och kollade lite med grönsaksdrinkarnas elit, systrarna Strandberg. Sen höftade jag lite, 1 äpple, en halv avokado, en halv banan, ett par nävar babyspenat, saften av en halv citron, en liten bit ingefära, lite mandelmjölk. Blev hyfsat bra, men i andra testet så körde jag i lite mango och frusna bär och uteslöt  bananen vilket blev mycket bättre. Nu blir de en vecka fulladdad med nyttigheter.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *