Svulla

Ordet svulla betyder enligt Slangopedia, intag av snuskigt mycket mat. Det har jag gjort under lång tid, svullat i perioder  och svultit i perioder för att försöka kompensera. Till sist funkar inte det. Jag har många år kvar att leva om jag tar tag i mitt liv. Känner att jag vill ta ta i detta och sluta med detta jojobantandet. Jag pratade med en kompis om viktoperation som sa – om man gör en sån operation så kan man ju inte svulla längre. Mitt svar kom snabbt och från hjärtat, jag vill faktiskt inte svulla längre. En annan vän sa till mig det är bättre att må skit och vara smal, än att må skit och vara tjock. Ja tänkte jag, det är ju sant för då har man ju iallafall ett problem mindre, dessutom kan det göra att man undviker andra problem som det innebär att ha övervikt. Nu kör jag så det ryker, de som vill hänga på är välkommna med på tåget.

En reaktion på ”Svulla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *